KELAS ONLINE

Assalamualaikum.
Alhamdulillah, kini Akademi Bekerja Di Rumah telah mempunyai 400 blog dan pendaftaran masuk setiap hari. Jika anda ingin menjadi salah seorang ahli Akademi Bekerja Di Rumah, sertai kami dengan mengambil salah satu pakej kelas berikut.
 1. Kelas asas blog dan penulisan
 2. Kelas asas blog dan fanpage khusus untuk bisnes
InsyaAllah anda tidak akan kecewa dengan apa yang bakal anda bakal dapat nanti. Ini adalah ulasan saya setelah tamat pengajian bersama Akademi Bekerja Di Rumah ini sebagai rujukan untuk anda: Ulasan Kelas Asas Blog dan Penulisan 
Kelas-kelas di atas mempunya 4 opsyen yuran untuk anda pilih berdasarkan keperluan dan bajet anda. Jika berminat, boleh email saya di alamat email: noradilah.ahmadshokori@gmail.com
PAKEJ 1
Yuran: RM150.00 sahaja
Nota:
Anda akan mendapat sebuah eBook “Belajar Asas Blog” hasil tulisan Puan Masayu Ahmad beserta “online coaching” daripada mentor yang bertauliah.


PAKEJ 2
Yuran: RM180.00 sahaja
Nota:Anda akan mendapat 3 buah eBook iaitu “Belajar Asas Blog”, “Panduan Mula Bisnes Butik” dan “SUPER WAHM SUPER MOM” hasil tulisan Puan Masayu Ahmad beserta “online coaching” daripada mentor yang berpengalaman.


PAKEJ 3
Yuran: RM200.00 sahaja
Nota:
Anda akan mendapat 4 buah eBook iaitu “Belajar Asas Blog”, “Panduan Mula Bisnes Butik”, “SUPER WAHM SUPER MOM” dan ” 101 Idea Home Based Bisnes” hasil tulisan Puan Masayu Ahmad beserta “online coaching” daripada mentor yang berpengalaman.


PAKEJ 4:
Yuran: RM300.00 sahaja
Nota:
Kelas penulisan kreatif. Untuk kombinasi 2 kelas serentak dan 3 ebook rujukan iaitu “Belajar Asas Blog”, “Panduan Mula Bisnes Butik”, dan ” 101 Idea Home Based Bisnes” hasil tulisan Puan Masayu Ahmad beserta “online coaching” daripada mentor yang berpengalaman.


SINOPSIS KELAS
Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan penulisan?

 • Menulis cara santai, tetapi masih lagi mengekalkan Bahasa Melayu formal. Ini salah satu cara       menarik minat pembaca suka dan datang lagi ke blog.

 • Bina tapak awal memperkenalkan diri kepada pembaca/bakal pelanggan.
 • Belajar menulis dan latihan menulis untuk dapatkan momentum.
 • Teknik tulisan yang mempengaruhi pembaca datang dan datang lagi.
 • Bergabung dengan lebih rami blogger-lebih kurang 200 blog dalam akademi, untuk membantu aliran trafik ke blog. 

 • Ramai yang mahu bermula tetapi tidak tahu cara, menulis boleh dilatih jika tahu teknik yang betul.
 • Mengetahui teknik yang betul, apa yang kita suka tulis dan cara konsisten untuk terus aktif menulis di blog.

 • Sudah ada blog, tetapi sudah tidak ada idea untuk meneruskan usaha berblog.

Jika kalian berada dalam salah satu kategori di atas, boleh sertai kami dalam kelas asas blog dan penulisan. Analisa dahulu sebelum masuk kelas. Boleh pm atau mesej inbox apabila sudah bersedia.


Apa yang kita belajar dalam kelas asas blog dan fan page (mula bisnes)?

 • Kelas ini khusus bagi suri rumah yang benar-benar zero tentang urus niaga secara online.

 • Mahu mula tetapi tidak tahu cara.

 • Mahu mula tetapi tidak ada produk. Kami menyediakan beberapa produk pilihan, produk sunnah, buku, pakej ebook, ruang periklanan. Juga peluang sebagai pembantu kelas di akademi bekerja di rumah.

 • Kelas ini sesuai untuk belajar menjana pendapatan awal RM10, kemudian tingkatkan lagi, RM20, RM50, RM100 begitulah seterusnya (ini adalah tertakluk kepada usaha yang konsisten daripada peserta.

 • Kelas ini juga sesuai untuk suri yang sibuk, surirumah sepenuh masa, suri bekerjaya yang mahu buat secara sambilan. Ini adalah langkah awal, kami sediakan berdasarkan permintaan demi permintaan.

 • Apabila sudah pandai, boleh belajar lagi dengan otai-otai pemasaran yang lain. juga bina jaringan bisnes secara online.

 • Apa yang kita belajar di dalam kelas ini. Analisa dahulu untuk kenalpasti apa produk yang sesuai/minat/pengalaman. Belajar buat blog kedai online, belajar menulis konsisten, belajar buat borang tempahan, jenis-jenis entri, belajar buat pan page, belajar buat pautan, belajar buat pautan antara blog untuk aliran trafik.


  Untuk bermula, email ke: noradilah.ahmadshokori@gmail.com

  Pendaftaran dibuka setiap hari.
Copyright to NOR ADILAH
Designed by UMIESUEstudio 2015